demijne

maatkleding

Ine in vogelvlucht

Mijn werk als coupeuse loopt als een rode draad door mijn leven. Als Art Director heb ik kostuums ontworpen en gemaakt voor diverse theater en televisieproducties. Tijdens mijn werk als kostuumdocent bij de ROC artiestenopleiding heb ik menig leerling enthousiast gemaakt voor het vak. Voor het prachtige klooster Roepaen in Ottersum heb ik menig (bedrijfs)feest en evenement mogen vormgeven. 

In 2010 ben ik als zelfstandige gestart met het geven van naailes aan beginners en gevorderden. Sindsdien is mijn atelier demijne uitgegroeid tot een dynamische locatie waar ik ook andere diensten aanbiedt, zoals het maken van perfect op maat gemaakte kleding. Dit varieert van bijzondere bruidskleding tot een mooi op maat gesneden herenoverhemd, uniek en stijlvol. Altijd met veel persoonlijke aandacht. Niets draagt fijner dan een op maat gemaakt kledingstuk. Dat voel je en dat straal je uit.

Als kledingadviseur en kleurenspecialist kan ik je adviseren over welke kleding het beste bij je past. Kom eens langs voor een persoonlijk advies of plan met vriendinnen of collega’s een Kleurrijke of Stijlvolle avond voor drie personen. Dit is een volledig verzorgde avond inclusief een hapje en drankje waarbij kledingadvies centraal staat. Succes en plezier gegarandeerd. Voor bedrijven lever ik cursussen en workshops op maat.

Laten we eens kennismaken

Ine in beeld...

   


 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info