demijne

maatkleding

Kies maar uit.


Maatkleding; mooi, betaalbaar en uniek
In overleg met jou maak ik een persoonlijk (basis) kledingstuk op maat. Niets voelt beter dan kleding die op het lijf gesneden is. Dus gun jezelf dat bijzondere jasje of die mooie bruidsjurk. Altijd met een perfecte pasvorm en in de stof die jij wil. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 
Dat kost niets en je weet daarna precies waar je aan toe bent.

Kijk ook eens op Pinterest naar mijn maatkleding.


Naailessen die niet stoffig zijn :-)

Tijdens de naailessen in mijn atelier leer je het coupeusevak op een ontspannen manier en in je eigen tempo. Je werkt met jouw eigen naaimachine. Je kan gebruik maken van de naaimachines en lockmachines in het atelier als je (nog) geen eigen naaimachine hebt. De lessen zijn voor starters en voor de gevorderde naaisters. De groepen zijn klein, maximaal 4 personen zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt.

Maandagochtend 10.00 tot 12.00

Maandagavond 19.30 tot 21.30


Ja leuk! Ik meld me aan voor de naailes!
Werk van cursistenDiverse Workshops

Dagjurk, maak in een dag een jurk of ander kledingstuk. Maximaal 4 personen.

(Ver)maak het zelf, ga aan de slag met jouw eigen kleding om te vermaken, een rits in te zetten of om het een andere vorm te geven.

Pimpen van ondergoed (of een ander kledingstuk naar keuze) Ga met je oude kleding aan de slag en voor je het weet is het weer als nieuw. Heel geschikt voor grotere groepen.

Heb je zelf een ander idee voor een workshop, neem dan contact met mij op. Wil je dat ik op locatie kom? Doe ik.

Workshops v.a. € 45,- p.p.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info