demijne

maatkleding

Kleding Kleur- & Stijladvies

Zet een kleurtje in. Wat kan kleur voor je doen? 

Het kan je laten stralen en ervoor zorgen dat je er goed uitziet. Je zult merken dat je je prettiger en zelfverzekerder voelt. Dat is zichtbaar en voelbaar. Je gaat leren om zelf te zien wat kleuren voor je doen. Mijn vakkennis op het gebied van kleding gebruik ik om jou te adviseren over het toepassen van kleur in jouw garderobe.

Ik geef individueel Kledingkleuradvies aan vrouwen en mannen. Vind je het gezelliger om samen te komen? Maak dan een afspraak voor een Kleurrijke Avond voor twee of drie personen. Dit is een ontspannen manier om kennis te maken met de verrassende werking van Kleur. In overleg kan ik ook op locatie komen.

Wat een kleuradvies voor je kan doen lees je in onderstaande enthousiaste reactie van Jessica.

“Kleintje Kleur, maar grootse gevolgen! Wat ben ik hier blij mee. Eindelijk weet ik waar ik aan toe ben met de kleuren voor mezelf en kan ik me gaan uitleven met mijn waaier. Mijn garderobe was een ramp, ik was er doodongelukkig mee. Nu weet ik waarom en wat ik eraan kan doen. Weg met al die niet-bij-mij passende kleuren en heerlijk bij elkaar leggen wat nu ineens mogelijk is. 

Ine, ik vind je heel professioneel, ook de emoties mochten er zijn, zonder dat het zwaar werd: super gewoon! Ter aanbeveling: dit kan je ook enorm veel geld schelen, geen miskopen meer, altijd een outfit, gewoon doen!”

Zo herkenbaar. Een overvolle kledingkast maar niets om aan te trekken...

Na een Stijladvies is dat voorgoed verleden tijd.
Samen gaan we onderzoeken welke kleding het beste past bij jouw figuur, jouw levensstijl en het gewenste imago.
We werken met door jou meegebrachte kleding en gaan ontdekken wat de stijl is waarin jij het beste tot je recht komt. Dat hoeft helemaal niet zo ingrijpend te zijn. Vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende om met een geheel nieuwe garderobe te eindigen. Mijn jarenlange ervaring als coupeuse maakt dat ik goed aan kan geven wat je zelf kan veranderen aan jouw kleding. Zodat je daarna een goed gevulde kledingkast hebt waarover je geen twijfels meer hoeft te hebben. 

Zin in een gezellig avondje uit? Kom dan naar een Stijlvolle avond voor twee of drie personen. Heel erg leuk en leerzaam om te doen. Zowel voor mannen als voor vrouwen. 

Workshops voor bedrijven of grotere groepen in overleg. Wil je liever dat ik op locatie kom? Doe ik graag.                                                                                                                                      

Sollicitatiescan

Yesss, je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het is precies de baan bij je past. Je hebt alles voorbereid, jouw verhaal is duidelijk en je bent goed geïnformeerd over het bedrijf. Dan komt de vraag; wat trek ik aan?  Hoe maak ik een goede indruk en blijf ik toch mezelf?

Daar help ik je graag mee. In een uur krijg je van mij een eerlijk en helder kleding-advies. Jij bent er straks helemaal klaar voor om zelfverzekerd een overtuigende indruk te maken. Kom maar op met die sollicitatie. Laat zien wie je bent met nét dat beetje extra. 

Laten we een afspraak maken. En voor ik het vergeet: gefeliciteerd! Superfijn voor je dat je op gesprek mag komen.


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info